Αρχική Σελίδα Προϊόνταhdd reamers βράχου

Ανοιχτήρια τρυπών Reamers βράχου IADC 637 HDD/800MM HDD για την οριζόντια διάτρηση Trenchless

Πιστοποίηση
Κίνα Hebei Yichuan Drilling Equipment Manufacturing Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Hebei Yichuan Drilling Equipment Manufacturing Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας κατά τη διάρκεια των ετών και παρέχοντας σε μας τέτοια υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες.

—— Martin

Τέλεια διαδικασία ναυτιλίας και πολύ συμπαθητική υπηρεσία. το προϊόν είναι τέλειο και λειτουργεί καλά επίσης

—— Jonathan Σέφιλντ

Είμαι Online Chat Now

Ανοιχτήρια τρυπών Reamers βράχου IADC 637 HDD/800MM HDD για την οριζόντια διάτρηση Trenchless

Ανοιχτήρια τρυπών Reamers βράχου IADC 637 HDD/800MM HDD για την οριζόντια διάτρηση Trenchless
Ανοιχτήρια τρυπών Reamers βράχου IADC 637 HDD/800MM HDD για την οριζόντια διάτρηση Trenchless Ανοιχτήρια τρυπών Reamers βράχου IADC 637 HDD/800MM HDD για την οριζόντια διάτρηση Trenchless Ανοιχτήρια τρυπών Reamers βράχου IADC 637 HDD/800MM HDD για την οριζόντια διάτρηση Trenchless Ανοιχτήρια τρυπών Reamers βράχου IADC 637 HDD/800MM HDD για την οριζόντια διάτρηση Trenchless Ανοιχτήρια τρυπών Reamers βράχου IADC 637 HDD/800MM HDD για την οριζόντια διάτρηση Trenchless

Μεγάλες Εικόνας :  Ανοιχτήρια τρυπών Reamers βράχου IADC 637 HDD/800MM HDD για την οριζόντια διάτρηση Trenchless

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Hebei
Μάρκα: CHUANZUAN
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: IADC537
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο κοντραπλακέ (ελεύθερος-υποκαπνισμός)
Όροι πληρωμής: L/C Western Union, T/T,
Δυνατότητα προσφοράς: 100PCS/YEARS

Ανοιχτήρια τρυπών Reamers βράχου IADC 637 HDD/800MM HDD για την οριζόντια διάτρηση Trenchless

περιγραφή
Χρήση: Οριζόντιος προσανατολισμός Μέγεθος: 800mm
Σχηματισμός: σκληρός σχηματισμός Υπηρεσία: Κατασκευή
Χρώμα: μπλε ή ως παραγγελία σας Συσκευασία: Κιβώτιο κοντραπλακέ (ελεύθερος-υποκαπνισμός)
Λιμένας: TianJin Xingang
Υψηλό φως:

hdd κομμάτια τρυπανιών

,

Εργαλεία διατρήσεων HDD

ανοιχτήρι IADC637 τρυπών 800mm HDD με τους κόπτες tricone κομματιών tci για την οριζόντια διάτρηση Trenchless
 
Περιγραφή προϊόντων
Προϊόντα Μέγεθος IADC Σύνδεση νημάτων WOB (βάρος στο κομμάτι) Περιστροφή/λεπτό Σχηματισμός
Ανοιχτήρια τρυπών Reamers βράχου IADC 637 HDD/800MM HDD για την οριζόντια διάτρηση Trenchless 0   517 Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.

19684~53428lbs

87.5~237.5KN
150-60
Χαμηλή συμπιεστική δύναμη, ημίσκληρος σχηματισμός με το σκληρό λειαντικό ενδιάμεσο στρώμα, όπως το σκληρό σχιστόλιθο, τον ανυδρίτη, το μαλακό ασβεστόλιθο, τον ψαμμίτη, το δολομίτη με τον ημιώροφο, κ.λπ.

 

 

IADC
Σχηματισμός βράχου
WOB (KN/mm)
PRM (r/min)
 
415/425/435
Χαμηλή συμπιεστική δύναμη, υψηλή τρυπάνι-δυνατότητα και εξαιρετικά μαλακός σχηματισμός, όπως το σχιστόλιθο, τον άργιλο, τον ψαμμίτη, το συγκρότημα επιχειρήσεων κ.λπ.
 
0.35~0.90
 
140~70
 
447
Χαμηλή συμπιεστική δύναμη, υψηλή τρυπάνι-δυνατότητα και μαλακός σχηματισμός, όπως το σχιστόλιθο, τον άργιλο, τον ψαμμίτη, το μαλακό ασβεστόλιθο, τον αλατισμένο βράχο, το ασβεστοκονίαμα κ.λπ.
 
0.35~1.00
 
140~60
 
517
Χαμηλή συμπιεστική δύναμη, υψηλή τρυπάνι-δυνατότητα και μαλακός σχηματισμός, όπως το σχιστόλιθο, τον άργιλο, τον ψαμμίτη, το μαλακό ασβεστόλιθο, τον αλατισμένο βράχο, κ.λπ.
 
0.35~1.05
 
120~50
 
527
Μαλακός σχηματισμός με χαμηλό συμπιεστικό, όπως τη χαμηλή συμπιεστική δύναμη, υψηλή τρυπάνι-δυνατότητα και μαλακός σχηματισμός, όπως το σχιστόλιθο, τον άργιλο, τον ψαμμίτη, το μαλακό ασβεστόλιθο, τον αλατισμένο βράχο, τον ανυδρίτη κ.λπ.
 
0.35~1.05
 
120~50
 
537/547
Χαμηλή συμπιεστική δύναμη, ημίσκληρος σχηματισμός με το σκληρό λειαντικό ενδιάμεσο στρώμα, όπως το σκληρό σχιστόλιθο, τον ανυδρίτη, το μαλακό ασβεστόλιθο, τον ψαμμίτη, το δολομίτη με τον ημιώροφο, κ.λπ.
 
0.50~1.05
 
110~40
 
617/627
Υψηλή συμπιεστική δύναμη, ημίσκληρο και παχύ σκληρό ενδιάμεσο στρώμα, όπως το σκληρούς σχιστόλιθο, τον ασβεστόλιθο, τον ψαμμίτη, το δολομίτη, κ.λπ.
 
0.50~1.05
 
80~40
 
637/647
Υψηλή συμπιεστική δύναμη, ημίσκληρος και υψηλός λειαντικός σχηματισμός, όπως τον ασβεστόλιθο, το δολομίτη, τον ψαμμίτη, chert, κ.λπ.
 
0.7~1.20
 
70~40

 

Γλύφανο   βράχου  

Τα αναπληρώσιμα δόντια κυλούν το γλύφανο βράχου κατάλληλο για το μεγάλο trenchless σωλήνα εγκαταστάσεων γεώτρησης βάζοντας τη trenchless κατασκευή μεγάλων διαμέτρων, κατάλληλη για ποικίλους σχηματισμούς βράχου, διευρύνοντας τη σειρά διαμέτρων επάνω σε Φ300-2200mm

Το σώμα ροδών και η αξιόπιστη, εύκολη αποσύνθεση σύνδεσης σωμάτων, δεν απαιτούν το μεγάλης κλίμακας ειδικό υδραυλικό εξοπλισμό, το τεχνητό γαλλικό κλειδί μπορεί να είναι κατάλληλο να αντικαταστήσει το σώμα ροδών.

Το ίδιο σώμα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε τις διαφορετικές προδιαγραφές της ρόδας, μπορεί υπό κανονικές συνθήκες να είναι αντικατεστημένο διαφορετικό μέγεθος τέσσερα του σώματος ροδών, το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί με ένα σώμα της κατασκευής τρυπών ανοιγμάτων τεσσάρων μεγεθών, κερδίζοντας πολύ δαπάνες κατασκευής

 

 

Ανοιχτήρια τρυπών Reamers βράχου IADC 637 HDD/800MM HDD για την οριζόντια διάτρηση Trenchless 1Ανοιχτήρια τρυπών Reamers βράχου IADC 637 HDD/800MM HDD για την οριζόντια διάτρηση Trenchless 2Ανοιχτήρια τρυπών Reamers βράχου IADC 637 HDD/800MM HDD για την οριζόντια διάτρηση Trenchless 3Ανοιχτήρια τρυπών Reamers βράχου IADC 637 HDD/800MM HDD για την οριζόντια διάτρηση Trenchless 4Ανοιχτήρια τρυπών Reamers βράχου IADC 637 HDD/800MM HDD για την οριζόντια διάτρηση Trenchless 5

 

Πληροφορίες επιχείρησης

 

Ο τρυπώντας με τρυπάνι εξοπλισμός Yichuan Hebei που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ έχει περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στην κατασκευή και το σχέδιο. Ειδικευόμαστε στην έρευνα και την παραγωγή του Tricone κομματιού TCI, του tricone κομματιού δοντιών χάλυβα, του κομματιού PDC, του κομματιού έλξης, του ανοιχτηριού τρυπών HDD, του κόπτη Tricone κομματιών και των τρυπώντας με τρυπάνι εξαρτημάτων. Οι τομείς εφαρμογής περιλαμβάνουν τη διάτρηση πετρελαιοπηγών, διάτρηση φρεατίων αερίου, γεωθερμική καλά διάτρυση, να εξαγάγουν, γεωλογική μελέτη, υδρογραφική έρευνα, διάτρηση φρεατίων νερού, HDD pipelinesprojects, προγράμματα ιδρύματος.
Ο στόχος μας είναι να παράσχουμε τα καλύτερες ποιοτικά προϊόντα και την υπηρεσία στους πελάτες μας. Έχουμε την επαγγελματική ομάδα Ε&Α, τον προηγμένους εξοπλισμό και τα όργανα ακρίβειας. Μειώστε το κόστος, επιταχύνετε τη διάτρηση, εγγυάται ότι η ασφάλεια είναι πάντα ο στόχος μας.
Η Win-win συνεργασία είναι η τελευταία αναζήτησή μας. Μας ελάτε σε επαφή με οποτεδήποτε εάν ψάχνετε έναν κατασκευαστή κομματιών τρυπανιών.

Ανοιχτήρια τρυπών Reamers βράχου IADC 637 HDD/800MM HDD για την οριζόντια διάτρηση Trenchless 6

 

Οι υπηρεσίες μας

 

1 παρέχουμε τα αγαθά καλής ποιότητας σε ανταγωνιστική τιμή

2 όχι μόνο έχουμε το σχέδιό μας αλλά και δεχόμαστε την προσαρμογή

3 γρήγορα και εγκαίρως παράδοση

4 κάθε κομμάτι έχει αυτό είναι εξασφάλιση ποιότητας

5 μας ελάτε σε επαφή με οποτεδήποτε εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση με τα κομμάτια.

6 24 ώρες απαντούν εγκαίρως

 

FAQ

 

Καταρχάς σας θέλουμε για να ξέρουμε ότι είμαστε κατασκευαστής στην πόλη Hejian, επαρχία Hebei, Κίνα. Ήμαστε σε αυτήν την βιομηχανία για περισσότερο από 20 έτη.

Έχουμε πολλούς πελάτες από σε όλο τον κόσμο και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με όχι μόνο τη λογική τιμή, αλλά και την αξιόπιστη ποιότητα. Λατρεύουμε κάθε πελάτη και είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Παρακαλώ μας θεωρήστε, θα σας εφοδιάσουμε με τα γνησιότερα αγαθά.

 

1 Q: Είστε κατασκευαστής;

Α: Ναι και έχουμε κατασκευάσει τα κομμάτια τρυπανιών για περισσότερο από 20 έτη.

2 Q: Πού βρίσκεστε μέσα;

Α: Βρισκόμαστε στην πόλη Hebei Κίνα Cangzhou πόλεων Hejian

3 Q: Ποιο είναι το κύριο προϊόν σας;

Α: Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν το tricone κομμάτι TCI, tricone κομμάτι δοντιών χάλυβα, sigle κομμάτι κώνων, ΤΡΎΠΑ OPPENER HDD και ούτω καθεξής. Για μερικά προϊόντα όπως τα κομμάτια έλξης, μπορούμε επίσης να παραγάγουμε σύμφωνα με την απαίτησή σας.

4 Q: Ποιο είναι MOQ σας;

Α: MOQ μας είναι 5 κομμάτια, αλλά εάν θέλετε ακριβώς ένα δείγμα για τη δοκιμή της ποιότητας, είναι επίσης αποδεκτό για μας.

5 Q: Ποια είναι η χρονική ανοχή;

Α: Αγαθά παράδοσης μέσα σε 7 ημέρες εάν έχουμε τα αγαθά στο απόθεμα για άλλες περιστάσεις, θα διαπραγματευτούμε με σας.

6 Q: Πωλείτε το χρησιμοποιημένο κομμάτι τρυπανιών;

Α: Ναι κάνουμε και η τιμή είναι πολύ ανταγωνιστική. Καλωσορίστε για να ερευνήσετε οποτεδήποτε.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

 

Μας ελάτε σε επαφή με
 
κομμάτι 12 1/4 tricone βράχου κυλίνδρων tci 311.1mm με την τιμή 6 εργοστασίων

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hebei Yichuan Drilling Equipment Manufacturing Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Zhao

Τηλ.:: +8615533758564

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα